FAQ

• FAQ 1: Over SeeZam
  • FAQ 2: Veiligheid en vertrouwelijkheid
  • FAQ 3: Troubleshooting
  • FAQ 4: Voeg een virtuele vertrouwensrelatie van derden toe
  • FAQ 5: Soft Token

• FAQ 6: Gemakkelijke en snelle toegang tot mijn ePayslips
  • FAQ 7: SeeZam kan uw wachtwoord niet opnieuw instellen. Jij en je hulpcontact moeten hierbij betrokken zijn. Het is een zeer veilig protocol dat menselijke actie impliceert. Als u de voorkeur geeft aan een bewezen robotoplossing en een uitdaging 1 via sms wilt ontvangen, moet u een virtuele vertrouwde derde partij selecteren (een onafhankelijke server die wordt uitgevoerd in de infrastructuur van een extern bedrijf van een klant). In deze video ontdekt u hoe u een virtueel vertrouwde derde partij kunt toevoegen.

• Op verzoek van de ondersteuning kunt u deze applicatie downloaden voor een afstandsgreep: Windows / MAC

Documentatie

In de brochures hieronder staat een samenvatting van de antwoorden op uw behoeften, de functionaliteiten en de voordelen van de SeeZam-kluis.

• Brochure voor bedrijven
  • Brochure voor de openbare sector
  • Brochure voor hr-afdelingen/fiduciaries
  • 123 ideeën voor wat u in uw SeeZam-kluis kunt leggen

SeeZam OTP app

Met uw mobiel toestel kunt u eenvoudig en op elke ogenblik een sterke authenticatiecode genereren waarmee u in alle veiligheid kunt inloggen op uw SeeZam-account.

SeeZam OTP voor iOS

PDF - 364.8 ko

SeeZam OTP voor Android

Get it on Google Play

Witboek

Ontdek het Witboek over elektronische kluizen dat FedISA Luxembourg heeft gepubliceerd.

In Frans:
PDF - 364.8 ko

In Engels:
PDF - 364.8 ko